SCAUN ERGONOMIC OFF 912

679.00 lei

Acest scaun este modern si confortabil ce oferă o soluție ergonomică accesibilă pentru cei care doresc să se bucure de ore lungi de muncă fără discomfort.

📞 0724385766 – comanda telefonica

🚚 Livrare zilnica prin curier rapid 

Read More About CULOARE
No description
No description
Golește
Compare Compare

Descriere

Scaun ergonomic OFF 912

Indiferent de ce tip de scaun preferi, asigură-te că acesta este ergonomic și îți asigură un nivel mare de confort. Aceasta înseamnă că este nevoie ca spatele să stea comod, fără a fi încovoiat, iar spătarul să urmeze curbura naturală a coloanei și umerii să se simtă relaxați.

  • Pentru o circulație îmbunătățită a aerului, spătarul este acoperit doar cu mesh, ceea ce vă asigură confortul pe tot parcursul zilei.
  • Bratele în formă de buclă sunt tapitate pentru a vă oferi un suport plăcut pentru brațe, astfel încât să puteți lucra confortabil fără a vă simți obosiți.
  • Spătarul și șezutul realizate din mesh permit o circulație optimă a aerului, menținându-vă mereu răcoros și confortabil, chiar și în cele mai aglomerate zile de muncă.
  • Scaunul dispune de un șezut buretat și o tetieră integrată pentru a vă oferi suportul necesar și pentru a vă păstra o poziție corectă a corpului.
  • Mecanismul inovator al scaunului vă permite să vă relaxați și să vă balansați pe spate în poziția dorită, blocându-vă în siguranță în oricare dintre acestea.
  • Reglarea pe înălțime și funcția de rotație de 360º vă oferă flexibilitatea de a vă ajusta scaunul în funcție de preferințele personale.
  • Scaunul ergonomic OFF 912 vă oferă posibilitatea de a regla înălțimea șezutului între 46 și 55 de centimetri, iar înălțimea totală a scaunului variază între 118 și 127 de centimetri.
  • Cu o adâncime de 54 de centimetri și o lățime utilizabilă de 50 de centimetri a șezutului, acest scaun se adaptează perfect nevoilor dumneavoastră.

Greutatea maxim admisa: 100 kg.

Preturile sunt cu TVA

Scaunele beneficiaza de garantie 24 luni.
Livrarea se face in fiecare zi in functie de stoc pana la ora 16:30 prin curier rapid.
Scaunul necesita asamblare conform schitei de montaj din cutie.