SCAUN DE BIROU DIN MESH REGLABIL PE INALTIME OFF 431

500.00 lei

Bucură-te de o atmosferă plăcută și eficientă în biroul tău, care te va inspira să-ți depășești limitele și să atingi succesul pe care îl meriți. Acest scaun revoluționar îți va îmbunătăți experiența de lucru și te va ajuta să te simți mai bine în fiecare zi.

📞 0724385766 – comanda telefonica

🚚 Livrare zilnica prin curier rapid 

 

Read More About CULOARE
No description
No description
Golește
Compare Compare

Descriere

SCAUN DE BIROU DIN MESH REGLABIL PE INALTIME OFF 431

  • Spătarul înalt de 78 cm, realizat din mesh respirabil, care te va înconjura într-o atmosferă de confort și relaxare.
  • Șezutul scaunului de birou OFF 431 este generos buretat, cu o grosime de 7 cm și tapitat cu o stofă fină și plăcută la atingere.
  • De asemenea, mecanismul de balans special conceput îți permite să te înclini până la 120º, astfel încât să te bucuri de momente de relaxare în timpul pauzelor, menținând o stare de bine și energie în întreaga zi.
  • Brațele rezistente din plastic ale scaunului OFF 431 sunt concepute pentru a-ți asigura o postură corectă și sănătoasă. În plus, rolele gumate protejează podeaua și permit o deplasare ușoară și silențioasă în jurul biroului, dându-ți libertatea de mișcare pe care o meriți.
  • Înalțimea ajustabilă a scaunului, între 117 și 127 cm, îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza complet experiența și a te bucura de un confort maxim, indiferent de înălțimea ta.
  • Spătarul ergonomic se mulează delicat pe forma spatelui tău, oferindu-ți suportul de care ai nevoie pe parcursul întregii zile și prevenind durerile de spate.

Greutatea maxim admisa: 100 kg.

Preturile sunt cu TVA

Scaunele beneficiaza de garantie 24 luni.
Livrarea se face in fiecare zi in functie de stoc pana la ora 16:30 prin curier rapid.
Scaunul necesita asamblare conform schitei de montaj din cutie.