SCAUN ERGONOMIC DIN PLASA CU TETIERA SI BRATE REGLABILE OFF 402

489.00 lei

Alegeți scaunul ergonomic OFF 402  pentru a vă bucura de confortul și susținerea necesare pe parcursul zilelor lungi de lucru la birou. Designul ergonomic al acestui scaun îmbunătățește postura și reduce tensiunea și oboseala din spate, gât și umeri.

📞 0724385766 – comanda telefonica

🚚 Livrare zilnica prin curier rapid 

Read More About CULOARE
No description
No description
Golește
Compare Compare

Descriere

SCAUN ERGONOMIC DIN PLASA CU TETIERA SI BRATE REGLABILE OFF 402

  • Scaunul OFF 402 dispune de un mecanism de balans care vă permite să vă balansați ușor înainte și înapoi, ajutându-vă să vă relaxați și să vă mențineți concentrarea pe parcursul zilei de lucru.
  • Tetiera ajustabilă vă permite să găsiți cea mai confortabilă poziție pentru a vă sprijini capul și gâtul, reducând astfel tensiunea și stresul.
  • Brațele ajustabile vă oferă posibilitatea de a le ridica sau coborî în funcție de preferințele dvs. de confort și de înălțimea biroului dvs.
  • Sezutul este tapitat cu stofă și are o lățime de 49 cm, oferindu-vă un spațiu generos pentru a vă așeza confortabil în timp ce lucrați. Materialul plăcut la atingere contribuie la confortul general al scaunului.
  • Baza stabilă în formă de stea, cu un diametru de 70 cm, asigură o susținere sigură și echilibrată, indiferent de direcția în care vă mișcați pe scaun.
  • Reglarea înălțimii scaunului între 123 și 133 cm vă permite să găsiți cea mai potrivită înălțime pentru a vă așeza confortabil la birou și pentru a vă menține o poziție corectă a spatelui.
  • Realizat cu materiale durabile si usor de intetinut, acest scaun este conceput pentru a rezista la uzul zilnic și pentru a vă menține confortabil ore întregi.

Greutatea maxim admisa: 100 kg.

Preturile sunt cu TVA

Scaunele beneficiaza de garantie 24 luni.
Livrarea se face in fiecare zi in functie de stoc pana la ora 16:30 prin curier rapid.
Scaunul necesita asamblare conform schitei de montaj din cutie.